hinniklogohinnikslogan

Rondritten

Wij verzorgen rondritten met  huifkarren die worden voortgetrokken door Otto,Dusty,Deron,Floris,Barro en Markus. Voor volwassen, kinderen, gehandicapten en rolstoelers. Voor elke gelegenheid. Voor uw bruiloft, verjaardag. personeelsdag, familiedag, uitvaart of uw promotieactiviteit, Of misschien zomaar, want wij bezorgen u een prachtige rit met onze Hinnnikwagens.

Waar
De rondritten gaan door het Noorderpark. Daar komen we onder andere langs forten, molens en de rivier de Vecht. Ook doen wij terreinen van Staatsbosbeheer aan, onder andere Westbroeksezodden en de Bethunepolder. Deze ritten duren ongeveer 3 uur. Daarnaast zijn er gecombineerde ritten mogelijk met pannenkoeken eten in Lage Vuursche of een rondje Loosdrecht met koffie of thee in Loenen.

Speciaal
Jaco rijdt een speciale rit in samenwerking met staatsbosbeheer. Met deze rit gaat u met een groep naar het trilveen. Deze tocht heet dan ook "Lopen over water"

Voor volwassen
Na een week hard werken is er niets mooier dan even ontspannen in de natuur met alleen de koeien, schapen, vogels, de planten en de stilte van de natuur. Wordt één met de natuur en loop over het trilveen van de Westbroeksezodde met blote voeten en voel de drassige ondergrond met kikkertjes en salamanders tussen je tenen, heerlijk. Je kunt natuurlijk ook je laarzen aantrekken en vergeet vooral je verrekijker niet. Dat zoiets onder de rook van Utrecht te vinden is.

Voor kinderen
Voor kinderen is een rit met de Hinnikwagen een dag vol spanning en plezier.

Voor gehandicapten
Uitstapjes voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. 
(* Invalidetoiletten aanwezig bij de start en bij de stop halverwege)

Voor rolstoelen
Onze "Hinnikwagen" is rolstoel vriendelijk en de ervaring leert dat de paardenhoeven een therapeutische en rustgevende werking hebben.
(* Invalidetoiletten aanwezig bij de start en bij de stop halverwege)

Zelf mennen vanuit je eigen stoel (onderbegeleiding)

Voor uitvaarten.

Het vervoer met onze wagens zijn heel apart. Wij beschikken over een platte boerenwagen, en een grote wagen waar de overledene  temidden van zijn/haar dierbaren vervoert kan worden.

Meer informatie, een rondrit reserveren? 
Maak op tijd je afspraak of informeer of de datum die je in gedachten hebt ook vrij is. Wij werken uitsluitend volgens afspraak.

U kunt ons mailen het adres is   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 De ritten gaan in alle weersomstandigheden door, behalve bij gladheid. Betaling contant of vooraf op ING NL31INGB0007613477.

Afbeelding galerij

View the embedded image gallery online at:
http://www.dehinnikwagen.nl/rondritten#sigProId87b26c22f0